Quickstart install for Hotel doesn't work on J!3.0

More
6 years 5 months ago #3806 by jstankus
jstankus created the topic: Quickstart install for Hotel doesn't work on J!3.0
Hi. I'm trying to install quickstart for the Hotel Template and it is not working. I'm using Joomla 3.0 and the template is installed and working but I really need the quickstart data set. I have gone through the installation process and there are no errors, but the site doesn't change. I would expect the installation process to wipe out all my data and give me warnings etc, but none of that happens. I get a green bar that says "The installation was successful". Can anyone provide insight into this issue? The instructions are for a virgin installation of Joomla and do not cover what to do with an existing installation (plus I think theyre for Joomla 2.5).

Thank you!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #3819 by marcin
marcin replied the topic: Quickstart install for Hotel doesn't work on J!3.0
Hello,

The quickstart package is fine. It was tested on a web server and a local server as well.
Can you write to us a ticket with your url address and administrator login details to the installed quickstart on your server please? We will take a closer look.
www.joomla-monster.com/contact

Regards,
Marcin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.376 seconds

INDICO S.C.

ul. Wałowa 10/3, 84-200 Wejherowo, registered in Centralna Ewidencja i Informacja o Działalnosci Gospodarczej
NIP/VATID: PL5882424318

Copyright © 2009-2019 Joomla-Monster.com All rights reserved.

Joomla-Monster.com and this site is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.