Readmore-Button not an active Link and Search-Module-Suffix not working

More
8 months 2 weeks ago #12626 by HB2017
HB2017 created the topic: Readmore-Button not an active Link and Search-Module-Suffix not working
Dear JM-Staff,

while building a website with JM-Education I was not able to solve two problems during the last days:

1.
The "Readmore-Button" in the "Modern Slider" is not an active link in my browser as I want it to be.
Only if I activate the webdevelopment-tools in my browser I can see how it is supposed to work.
www.kmg-fn.de/neu-c21/index.php/de/


2.
I wanted to see how the "Search-Module" in the Top-Bar looks without the suffix "search-ms".
Although i used the suffix again in the options after the test, the look of the module did not change anymore.
www.kmg-fn.de/neu-c21/index.php/de/
What can I do to get this view again:
templates.joomla-monster.com/joomla30/jm...n/en/module-suffixes

Thanks in advance and best regards
Holger Brachmann

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 1 week ago #12630 by HB2017
HB2017 replied the topic: Readmore-Button not an active Link and Search-Module-Suffix not working
Dear JM-Staff,

since I needed a fast solution, I simply deactivated the Search-Button.
I was able to change the Readmore-Button into an active link, changing its padding and the margin in the custom less.
Nevertheless, I dont understand the error. Why is the link-function connected to its exact place in the layout?

Thanks for your time and help
Holger Brachmann

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 1 week ago #12631 by HB2017
HB2017 replied the topic: Readmore-Button not an active Link and Search-Module-Suffix not working
I found the problem: when the "dots navigation" are positioned at the bottom of the slider, the Read-More-button is not working as a link.
How can I fix this?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 1 week ago - 8 months 1 week ago #12632 by artur
artur replied the topic: Readmore-Button not an active Link and Search-Module-Suffix not working
Hello,

Thank you for the message.

It seems that it's CSS related bug.
Could you contact us via ticket system and provide access to the back-end, please?
This will help to locate and fix the problem.

www.joomla-monster.com/my-account/submit-ticket

Have a nice day
Last Edit: 8 months 1 week ago by artur.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.225 seconds

INDICO S.C.

ul. Wałowa 10/3, 84-200 Wejherowo, registered in Centralna Ewidencja i Informacja o Działalnosci Gospodarczej
NIP/VATID: PL5882424318

Copyright © 2009-2021 Joomla-Monster.com All rights reserved.

Joomla-Monster.com and this site is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.