Quickstart installed but website not seen ???

More
5 years 2 months ago - 5 years 2 months ago #5889 by Morfeus74
Morfeus74 created the topic: Quickstart installed but website not seen ???
I bought the template JM-Doctor....
after installing the quickstart site only works administration side !!

This is the site:
www.studiodentisticoraogenovese.it/new
I'm working on a sub-folder for the new version of the portal....

the current is made with joomla 1.5
www.studiodentisticoraogenovese.it

The sample data are installed correctly but the site frontend can not see !?!?
particular settings are required on the server side!?!?!
other sites with joomla running perfectly !?!? :huh:

Please help me !! :( :(
Last Edit: 5 years 2 months ago by Morfeus74.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 2 months ago #5890 by artur
artur replied the topic: Quickstart installed but website not seen ???
Hello,
Could you send login / password to Joomla and FTP server via ticket, please ?
This will help with locating the problem.

joomla-monster.com/contact

Best Regards.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.219 seconds

INDICO S.C.

ul. Wałowa 10/3, 84-200 Wejherowo, registered in Centralna Ewidencja i Informacja o Działalnosci Gospodarczej
NIP/VATID: PL5882424318

Copyright © 2009-2019 Joomla-Monster.com All rights reserved.

Joomla-Monster.com and this site is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.