Demo Template not displaying?

More
4 years 10 months ago - 4 years 10 months ago #6125 by dj_dj
dj_dj created the topic: Demo Template not displaying?
I installed the JM-Intranet-Corporation template using the "quickstart" as suggested but I still just get a very blank looking page when I "view site".

To be fair I am new to Joomla so it could very well be something simple I am doing wrong but I can get through a standard Joomla! install no problem and I can upload templates no problem not to mention I built the web server which I've managed other sites on without a problem so I'm not computer illiterate.

Here are a couple of images that show my problem.

s635.photobucket.com/user/djdj_photos/media/Demo.png.html
s635.photobucket.com/user/djdj_photos/media/HUH.png.html

I am using WAMP on a local server if that helps at all.

Maybe it is something simple but I would not know I guess.
Last Edit: 4 years 10 months ago by dj_dj.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #6128 by marcin
marcin replied the topic: Demo Template not displaying?
Hello,

It seems that you have not installed the sample data on the 6th step of installation. You need to install it in order to get the exact copy of live demo.

Regards,
Marcin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.225 seconds

INDICO S.C.

ul. Wałowa 10/3, 84-200 Wejherowo, registered in Centralna Ewidencja i Informacja o Działalnosci Gospodarczej
NIP/VATID: PL5882424318

Copyright © 2009-2019 Joomla-Monster.com All rights reserved.

Joomla-Monster.com and this site is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.