Problems with open_basedir

More
4 years 7 months ago - 4 years 7 months ago #6460 by ajcmaster
ajcmaster created the topic: Problems with open_basedir
Hi

My site is in a shared web server, and they refuse to set open_basedir to none.

When I try to use the JM-Service template, I get this error:



So I went to these lines in \templates\jm-services\tpl\blocks\head.php:
$this->addCompiledStyleSheet(JMF_TPL_URL.DIRECTORY_SEPARATOR.'less'.DIRECTORY_SEPARATOR.'template.less', true, JMF_TH_TEMPLATE);

$this->addCompiledStyleSheet(JMF_TPL_URL.DIRECTORY_SEPARATOR.'less'.DIRECTORY_SEPARATOR.'template_responsive.less', true, JMF_TH_TEMPLATE);

And changed JMF_TPL_URL to JMF_TPL_PATH.

Now, the site loads, but I get these errors which I couldn't find a solution:



What should I do??
Attachments:
Last Edit: 4 years 7 months ago by ajcmaster.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #6490 by marcin
marcin replied the topic: Problems with open_basedir
Hello,

There are the following possibilities:

1) Disable safe_mode and open_basedir on your server.
2) Add a path to your root server for open_basedir.
3) Use a different hosting.

Regards,
Marcin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 6 months ago - 4 years 6 months ago #6553 by ajcmaster
ajcmaster replied the topic: Problems with open_basedir
Hi,

I solved it by changing the host.

However, when I installed the quickstart, I got this error:
Fatal error: Class 'JPath_Base' not found in /home/ressignificandoeducacao/www/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 535

Which I fixed by changing "JPath_Base" to "JPath" simply in the specified line.

Is this related to my server or is it a bug in the code?
I ask this because before trying this, I sucessfully installed the template on a clean Joomla installation.
Last Edit: 4 years 6 months ago by ajcmaster.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 6 months ago - 4 years 6 months ago #6594 by marcin
marcin replied the topic: Problems with open_basedir
Hello,

Thanks for the info.
Have you used the autoinstaller of Joomla on your server or is this our quickstart installation?
I have just checked our quickstart and there is JPath instead of JPath_Base.

Regards,
Marcin
Last Edit: 4 years 6 months ago by marcin.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.310 seconds

INDICO S.C.

ul. Wałowa 10/3, 84-200 Wejherowo, registered in Centralna Ewidencja i Informacja o Działalnosci Gospodarczej
NIP/VATID: PL5882424318

Copyright © 2009-2018 Joomla-Monster.com All rights reserved.

Joomla-Monster.com and this site is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.