× Support for Joomla 2.5 templates is discontinued. This forum category is read-only.

quickstart

More
7 years 2 weeks ago #2587 by tbazotis
tbazotis created the topic: quickstart
Hi everyone!

I've followed the online instructions to install the quickstart file of the template but a problem has occured. When i press the "install sample data" button it just does not do it! Any clues???

Thanks in advance

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago #2596 by izabela
izabela replied the topic: Re: quickstart
Hi,

Provide the error message, screenshot etc. to let us know what happened.
The info "problem has occured" tells me nothing :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago #2597 by tbazotis
tbazotis replied the topic: Re: quickstart
That's the thing. There is no error message. After pressing the "load sample data" button the installation hangs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago #2598 by izabela
izabela replied the topic: Re: quickstart
Are you sure that your server meets the technical requirements? -> www.joomla.org/technical-requirements.html

I also suggest increasing memory size in php.ini , this may be the problem reason.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago - 7 years 2 weeks ago #2603 by tbazotis
tbazotis replied the topic: Re: quickstart
I have installed the latest wamp. I will try increasing the memory and inform you. Thank you very much for your help.

After installing xampp.... this error occured at the same phase: [05-Nov-2012 21:42:32 UTC] PHP Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in E:\installed\xampp\htdocs\hope\libraries\joomla\database\database\mysql.php on line 534
Last Edit: 7 years 2 weeks ago by tbazotis.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago #2605 by tbazotis
tbazotis replied the topic: Re: quickstart

tbazotis wrote: I have installed the latest wamp. I will try increasing the memory and inform you. Thank you very much for your help.

After installing xampp.... this error occured at the same phase: [05-Nov-2012 21:42:32 UTC] PHP Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in E:\installed\xampp\htdocs\hope\libraries\joomla\database\database\mysql.php on line 534


I just increased the maximum execution time to 300 and it worked!!!! I hope this is not very long time...

Thanks for everything

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.186 seconds

INDICO S.C.

ul. Wałowa 10/3, 84-200 Wejherowo, registered in Centralna Ewidencja i Informacja o Działalnosci Gospodarczej
NIP/VATID: PL5882424318

Copyright © 2009-2019 Joomla-Monster.com All rights reserved.

Joomla-Monster.com and this site is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.