× Support for Joomla 2.5 templates is discontinued. This forum category is read-only.

template doesn't display correctly

More
5 years 11 months ago - 5 years 11 months ago #4321 by couranes
couranes created the topic: template doesn't display correctly
hi, am using joomla 2.5. my template works fine in local and all modules are displayed but when i uploaded the site, only 2 modules are displayed but the others don't. even the source code is not the same. how can i solve this problem? this my website link : www.aucssidiyahia.org and this is a photo of the site in localhost (the picture is in the attachement)
Last Edit: 5 years 11 months ago by couranes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #4323 by marcin
marcin replied the topic: template doesn't display correctly
Hello,

How have you moved your website on live server?
It seems like something went wrong. I suggest to use the akeeba backup component for Joomla. With this great tool you will be able to do a backup of your website on the localhost and then you can easily install the backup on the live server.

The component you can download from this website:
www.akeebabackup.com/

Regards,
Marcin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 11 months ago - 5 years 11 months ago #4325 by couranes
couranes replied the topic: template doesn't display correctly
thanks for relplying. i did it but it didn't work and still the same problem. another thing, the other pages works fine. see contact page for example : contact . and found that some module are not rendering like, i found this in the source code of page : <jdoc:include type="modules" name="header" style="jmmodule"/>. if you want my ftp just contact me
Last Edit: 5 years 11 months ago by couranes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #4344 by marcin
marcin replied the topic: template doesn't display correctly
Hello,

I have noticed that the #jm-allpage section is inside the "head" section.
It seems that you have modified the html code of the template and there is a closing div tag missing or you have misspelled some code.

If this happens only on the home page, then I suggest you to analyze all custom modules that you have displayed on this page (you can disable them one by one and check if the issue occurs), all articles etc. You need also to check the index.php file, if everything is allright with the html code.

Let us know if it helped.

Regards,
Marcin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #4348 by couranes
couranes replied the topic: template doesn't display correctly
you're right, when i disabled the weather module, the problem was resolved. thank you so much for your help

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #4351 by marcin
marcin replied the topic: template doesn't display correctly
You're welcome :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.271 seconds

INDICO S.C.

ul. Wałowa 10/3, 84-200 Wejherowo, registered in Centralna Ewidencja i Informacja o Działalnosci Gospodarczej
NIP/VATID: PL5882424318

Copyright © 2009-2018 Joomla-Monster.com All rights reserved.

Joomla-Monster.com and this site is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.