× Support for Joomla 1.5 templates is discontinued. This forum category is read-only.

I had this working before...menus don't work now

More
7 years 8 months ago - 7 years 8 months ago #1497 by SunStar
SunStar created the topic: I had this working before...menus don't work now
I had this template up on my site before and had everything working correctly, but due to an update the whole site froze up. I re-uploaded everything and have Joomla 1.5.18 with the template looking OK, but the menus are not working correctly. Anything other than the 'Home' tab on the main menu gets an error including the 'Home' tab on the top menu.

Any ideas? Thanks!

Nevermind...I fixed this...why is it that the search engine friendly URL's won't work with it?
Last Edit: 7 years 8 months ago by SunStar. Reason: fixed main issue

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 8 months ago #1498 by marcin
marcin replied the topic: Re: I had this working before...menus don't work now
Hello,

Good that you managed to solve the problem by your own :)
In the case of search engine friendly links, this template and its extenions should work with the friendly links without any problems.

Regards,
Marcin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.214 seconds

INDICO S.C.

ul. Wałowa 10/3, 84-200 Wejherowo, registered in Centralna Ewidencja i Informacja o Działalnosci Gospodarczej
NIP/VATID: PL5882424318

Copyright © 2009-2019 Joomla-Monster.com All rights reserved.

Joomla-Monster.com and this site is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.