× Support for Joomla 1.5 templates is discontinued. This forum category is read-only.

Problem with components

More
8 years 1 month ago #1188 by unostudio
unostudio created the topic: Problem with components
Hi, I have a problem, I bought the JM furnite template, I installed quickstart and don't works good, cause I didn't have find the component to regule de products.

If you can help I will be grateful.

Thanks.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • admin
  • admin's Avatar
8 years 1 month ago #1189 by admin
admin replied the topic: Re: Problem with components
Hi,

You didn't install quickstart since the screenshot doesn't show the copy of our demo.
Have you pressed "Install sample data" on 6th step of the installation?
Read the following article to learn more about quickstart installation -> www.joomla-monster.com/faq/what-is-a-quickstart.html

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.241 seconds

INDICO S.C.

ul. Wałowa 10/3, 84-200 Wejherowo, registered in Centralna Ewidencja i Informacja o Działalnosci Gospodarczej
NIP/VATID: PL5882424318

Copyright © 2009-2019 Joomla-Monster.com All rights reserved.

Joomla-Monster.com and this site is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.